Sito štampu vršimo direktno na tekstilu kao i na ostalim podlogama pogodnim za sito štampu (kartonske kutije, kese, kartone, PVC folije, …). Što se tiče štampe na tekstilu, koristimo boje na vodenoj bazi, discharge boje kao i plastisol boje. Pružamo mogućnost štampanja majica od najednostavnijih rešenja pa do “All over” štampe na majici. Kod formata štampe na majicama nismo ograničeni.

Digitalna štampa je namenjena za štampu malih i srednjih tiraža u kratkom vremenskom roku po veoma povoljnim cenama. Štampa se vrši na 80g – 300g papirima u rezoluciji 2400 x 2400 dpi. Max format štampe je 480 x 320 mm. Digitalna štampa je posebno pogodna za: vizit karte, flajere, jelovnike, cenovnike, pozivnice, kataloge, prospekte, brošure, kalendare, plakate, samolepljive etikete, …

Digitalna štampa na tekstilu je idealna za manje tiraže, sa veoma kratkim vremenom izrade. Digitalna štampa je proces gde se željeni motiv štampa direktno na tekstil. Štampa se vrši bojama na vodenoj bazi, koja je vrhunskog kvaliteta. Max format štampe je 520 x 350 mm.

Solventna štampa predstavlja štamparsku tehniku, koja se koristi kod digitalnog štampanja velikih formata. Ima široku primenu u izradi raznovrsnih reklamnih medija za outdoor i indoor upotrebu. Materijali na kojima štampamo su različitih namena i tu spadaju: PVC samolepljive folije, poster papir, mesh ceradno platno, cerade, kanvas (slikarsko platno), one way vision, blueback papir, auto folije.